LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: PROPUŠTA CELU NAREDNU SEZONU?
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

veliki peh

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: PROPUŠTA CELU NAREDNU SEZONU?

Ovo nikako ne valja...

Objavljeno: 23:55h

Nikola Topić odabrao je broj u svom novom timu, kao član Oklahoma Siti Tandera nosiće isti broj kao u Crvenoj zvezdi Meridianbet – 44.

Talentovani plejmejker govorio je po prvi put na predstavljanju u novom timu i istakao da je veoma srećan zbog poverenja koje mu je ukazano.

- Zaista sam zahvalan na tome što sam postao deo ove sjajne organizacije. Mnogo sam čuo o svemu od Vasilija Micića, koji mi je ispričao odlične stvari. Zahvalan sam na ovoj prilici - kaže on.

1 / 7 Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Prema rečima Sema Prestia koji je generalni menadžer kluba, Topić neće već naredne sezone obući dres Oklahome, što znači da će narednu sezonu provesti u Crvenoj zvezdi, međutim, pitanje je da li će igrati za klub sa Malog Kalemegdana, sa obzirom da ga čeka operacija, što je i sam otkrio.

Mladi plej izneo je informaciju da ide na operaciju kako bi sredio problem sa prednjim ukrštenim ligamentom kolena.

- Zahvalan sam na tome što već imaju takvog iskustva sa Četom (Holmgrenom) koji nije igrao u prvoj sezoni. Pretpostavljamo da će takva situacija biti i sa mnom. Veoma sam zahvalan na prilici, daću sve od sebe da budem svoja najbolja verzija - rekao je Topić.

O 18-godišnjem Topiću govorio je i trener Tandera Mark Dejgnolt.

- On je mlad i vešt košarkaš. Veoma zreo, pomislite da je stariji kada ga vidite kako igra, kako rukovodi utakmicom. Smiren, zreo, to nam je bio utisak kada smo razgovarali s njim, a to će mu biti potrebno u ovoj ligi - rekao je Dejgnolt.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Meridan sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.